Marcel, Den Bommel 

Verbouw: Dak, asbestverwijdering, isoleren en nieuwe dakpannen. 

Professionele aannemer, levert hoge kwaliteit en flexibiliteit. 

Met Dorsman een volledige dakreparatie gedaan. We hadden gevraagd om een open offerte om zo vroeg in het proces de juiste keuzes te kunnen maken. Kregen deze met een hoge mate van detail, zodat we met Dorsman het adviesgesprek konden aangaan, zonder veel tijd te verliezen van aan de financiële impact. In de aanloop naar het project echt wel eens een hick-up gehad, maar ook de oplossing, waardoor we toch op tijd van start konden. En ook toen wij zelf tijdens de werkzaamheden een plan B bedachten was dat mogelijk. De mensen van Dorsman werken netjes en de klus is zonder onderbreking afgemaakt. Over de kwaliteit kan ik kort zijn, die is uitstekend. Erg blij met onze keuze voor Dorsman. 


Via de email kregen wij van Marcel de vraag of we mee wilden kijken in de mogelijkheden voor het renoveren en isoleren van het dak en de dakkapel van hun woning en achterliggende atelier. 

Over methode, type dakpan en type isolatie van de woning waren we het snel eens. M.b.t. het atelier waren er nog wat keuzes te maken. Geïsoleerd, geïsoleerd. Golfplaten, panplaten of dakpannen. Na hier wat meerdere opties in prijzen te hebben getoond is er uiteindelijk gekozen om het atelier te isoleren en dezelfde dakpannen als de woning toe te passen.  

In de binnen afwerking hebben we tijdens de bouw op verzoek van de familie deels laten vervallen, zodat de oude constructie in het zicht kon blijven.  

Helaas bleek in het voortraject dat de gekozen pannen toch niet tijdelijk geleverd konden worden, gelukkig hebben we samen een alternatief kunnen vinden. Zodat we toch de werkzaamheden konden uitvoeren.