Bij Dorsman pakken we graag uitdagende klussen aan. Of je nu een nieuwbouwwoning wilt laten bouwen, een aan- of verbouwproject hebt of renovatie en verduurzaming wilt realiseren, wij streven ernaar om het allemaal naar wens te maken.

Nieuwbouw

Maar wel met karakter

Bij ons ben je aan het juiste adres als je een nieuwbouwwoning wilt laten bouwen of een ander nieuwbouwproject hebt. We brengen je volledige nieuwbouwproject in kaart en stellen vooraf een gedetailleerd kostenplaatje op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We begeleiden je van begin tot eind, zodat jouw nieuwbouwproject vlekkeloos verloopt en perfect aansluit bij jouw wensen.

Aan- en verbouw

We zetten je huis op stelten, maar wel volgens jouw stijl.

Ook voor kleine bouwactiviteiten kun je op ons vertrouwen. Heb je plannen om een aanbouw te realiseren, je woonkamer uit te breiden of een slaapkamer op de begane grond te creƫren? Wij staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Met eerlijk advies en flexibele oplossingen zorgen we ervoor dat jouw aan- en verbouwproject succesvol wordt gerealiseerd. We luisteren naar jouw behoeften en leveren maatwerk om ervoor te zorgen dat jouw woning perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Renovatie & verduurzaming

Mooi oud is niet lelijk

Als jouw oude woning toe is aan een grondige renovatie of verduurzaming, kun je rekenen op onze eerlijkheid en vakmanschap. We adviseren je open en transparant over de mogelijkheden en zorgen voor een renovatie- of verduurzamingsplan dat volledig is afgestemd op jouw woning en behoeften. Met onze expertise in maatwerkrenovaties en duurzame oplossingen zorgen we ervoor dat jouw woning weer in optimale staat verkeert, terwijl we tegelijkertijd streven naar energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid.