Bij ons kun je terecht voor vakkundig vastgoed onderhoud. We werken samen met verschillende woningbouwverenigingen, VVE’s en vastgoedbeleggers, waaronder Oost West Wonen op Goeree Overflakkee. We verzorgen zowel dagelijks onderhoud als mutatieonderhoud aan hun vastgoed, met als doel het waardebehoud en de kwaliteit van de panden te waarborgen.

Dagelijks onderhoud

Efficiënte oplossingen voor dagelijks onderhoud en reparaties.

Voor woningbouwverenigingen, VVE’s en vastgoedbeleggers is het essentieel om het vastgoed in optimale staat te houden. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om verschillende vormen van dagelijks onderhoud uit te voeren. Of het nu gaat om kleine reparaties, het vervangen van defecte onderdelen of het verhelpen van technische problemen, wij zorgen ervoor dat het vastgoed altijd in goede conditie verkeert.

Mutatieonderhoud

Volledige renovatie en opfrissing bij wisseling van bewoners.

Bij wisselingen van huurders is het belangrijk om het vastgoed snel en efficiënt weer in optimale staat te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in mutatieonderhoud en zorgen ervoor dat de woningen of commerciële panden snel gereed zijn voor nieuwe huurders. We voeren diverse werkzaamheden uit, zoals schilderwerk, herstel van beschadigingen, het vervangen van vloeren en andere renovaties om ervoor te zorgen dat het vastgoed er fris en verzorgd uitziet.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Vreselijk eerlijk maar wel goed

Bij vastgoed onderhoud staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om duurzame en hoogwaardige materialen te gebruiken en werken volgens professionele standaarden. Onze vakmensen hebben de expertise om het onderhoud efficiënt en met oog voor detail uit te voeren. Daarnaast kun je op ons rekenen als betrouwbare partner die afspraken nakomt en projecten binnen de afgesproken tijd en budget oplevert.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het vastgoed onderhoud en het behoud van de waarde en kwaliteit van jouw vastgoed.