Als familiebedrijf dat al bijna 100 jaar van vader op zoon wordt doorgegeven, dragen wij met trots de naam Dorsman. Al sinds het prille begin is ons vakmanschap van generatie op generatie overgedragen. Met passie en toewijding hebben wij ons ontwikkeld tot een gevestigde naam in de regio. De fundamenten van ons bedrijf werden ‘met de paplepel ingegoten’, en elke nieuwe generatie bracht zijn eigen visie en expertise mee.

Waar we voor staan

Bij Dorsman geloven we in eerlijkheid, vakmanschap en respectvolle samenwerking. We zijn er trots op dat we al bijna een eeuw lang hoogwaardige diensten leveren aan onze gewaardeerde klanten. Ons team van enthousiaste vakmensen staat klaar om jouw verwachtingen te overtreffen en uw bouw- en onderhoudsprojecten tot een succes te maken.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, reparatie, timmerwerk of vastgoedonderhoud, u kunt vertrouwen op onze expertise en betrokkenheid. We hechten waarde aan langdurige relaties en zijn gepassioneerd om uw visie te realiseren. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Tijdlijn van Dorsman

Een erfenis van Vakmanschap

Timeline

Gen. 1. Leen

Op 1 december 1925 begon L.M. Dorsman zijn reis als ’timmermansbaas’, waarbij hij zich toelegde op timmerwerkzaamheden en de productie en verkoop van meubels. Wat begon als bescheiden werkzaamheden groeide al snel uit tot een bloeiend aannemingsbedrijf met een eigen timmerfabriek.

Gen. 2. Leen

In 1954 opende L.C. Dorsman een winkel waar huishoudelijke en doe-het-zelf producten werden verkocht. Hij had al enkele jaren als timmermansknecht gewerkt bij zijn vader voordat hij in 1958 in het bedrijf stapte. Zijn visie was duidelijk gericht op de bouw, met behoud van de eigen timmerwerkplaats. Onder zijn leiding werden talrijke woningen gebouwd in Ooltgensplaat en omstreken.

Gen. 3. Renè

In 1983 trad C. Dorsman toe tot het bedrijf en werkte samen met zijn vader tot hij het bedrijf in 1993 volledig overnam. Met zijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege lag René’s focus voornamelijk op het opzetten en laten groeien van de timmerfabriek.

Gen. 4. Martijn

Martijn Dorsman volgde een iets andere route dan zijn voorgangers. Na het behalen van zijn MBO-diploma Bouwkunde en zijn aannemersdiploma, deed hij waardevolle ervaring op bij grote en middelgrote bouwbedrijven als uitvoerder. In april 2017 trad Martijn officieel toe tot het bedrijf en ging hij samen met zijn vader verder. Doordat de groei in eerste instantie snel ging, werd de bedrijfsstructuur in 2019 omgezet van een v.o.f. naar een B.V.

Met trots dragen wij de erfenis van vakmanschap en toewijding die door de generaties heen is doorgegeven. We kijken uit naar de toekomst en blijven ons inzetten om de hoogste kwaliteit en service te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Dorsman jouw partner kan zijn in al je bouw- en onderhoudsbehoeften.