Onze hotspot voor hout

In onze timmerfabriek worden hoogwaardige houten producten vervaardigd, die voornamelijk worden gebruikt in bouwwerken. Als gespecialiseerd timmerbedrijf leveren wij deze producten aan zowel bedrijven als particulieren. 

Kozijnen, ramen en deuren

Met de deur in huis

Wil je jouw kozijnen, ramen of deuren vernieuwen of laten plaatsen? Bij ons kun je rekenen op maatwerk en begeleiding bij het tekenwerk en de werkvoorbereiding. We komen zelfs bij je langs voor inmeting, zodat we de juiste detaillering en stijl kunnen afstemmen op jouw situatie. Ons doel is om samen met jou de beste keuzes te maken. Daarom adviseren we je graag om de juiste beslissingen te nemen. Met onze flexibiliteit en vakmanschap leveren wij kozijnen, ramen en deuren die perfect passen bij jouw wensen.

Machinale houtbewerking

Houtige high-tech

Naast kozijnen, ramen en deuren bieden wij ook machinale houtbewerking. Heb je behoefte aan ‘ouderwetse’ goten, boeidelen, sierlijsten of andere bewerkte houten elementen? Wij maken alles op maat, van losse lijsten en profielen tot complete prefab goot elementen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de montage van deze elementen. Ons vakmanschap en advies helpen jou om de gewenste uitstraling te realiseren.

Projecten

Hieronder vind je enkele projecten waarbij we met trots hebben bijgedragen aan het creëren van hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren, evenals andere bewerkte houten elementen:

Marcel, Den Bommel 

Marcel, Den Bommel  Verbouw: Dak, asbestverwijdering, isoleren en nieuwe dakpannen.  Professionele aannemer, levert hoge kwaliteit…

Anoniem, Breda 

In Dorsman hebben wij de juiste bouwpartner gevonden voor het realiseren van deze luxe uitbouw…